Recent Posts

    Μαρία Σακκαρη

    Μαρία Σακκαρη. Η σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του roland garros, φέρνει στην ελληνίδα αθλήτρια κι ένα μεγάλο ποσό ως χρηματικό… Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελικό grand slam και πλέον αποτελεί την πρώτη ελληνίδα που περνά σε προημιτελικά του απλού γυναικών στην ιστορία. Η μαρία σάκκαρη διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και προελαύνει στο παρίσι, παίζοντας υψηλού επιπέδου τένις στα κορτ του roland garros, στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτη. Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά. Mιλώντας στο sdna, η μαρία σάκκαρη κράτησε χαμηλά τους τόνους εν όψει ημιτελικών του roland garros.

    Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελικό grand slam και πλέον αποτελεί την πρώτη ελληνίδα που περνά σε προημιτελικά του απλού γυναικών στην ιστορία. Είναι απόγευμα της περασμένης δευτέρας και με αυτό τον τρόπο. Η μαρία σάκκαρη διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και προελαύνει στο παρίσι, παίζοντας υψηλού επιπέδου τένις στα κορτ του roland garros, στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτη. Ήττα για την σάκκαρη στα ημιτελικά από την αζαρένκα. Η μαρία σάκκαρη, κόρη της επίσης σπουδαίας παίκτριας του τένις αγγελική κανελλοπούλου, μετακόμισε στα 18 της χρόνια στη βαρκελώνη όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια.

    Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Γυναικών FED Cup με την Μαρία Σακκαρη επικεφαλής της ελληνικής ...
    Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Γυναικών FED Cup με την Μαρία Σακκαρη επικεφαλής της ελληνικής ... from digitaltvinfo.gr
    Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Η μαρία σάκκαρη με την πρόκρισή της στις «8» του roland garros συγκέντρωσε για ακόμη μία φορά τα βλέμματα του αθλήματος για τις επιδόσεις της. Η μαρία σάκκαρη μόλις έχει γράψει ιστορία και οι κάμερες εστιάζουν στον πάγκο της, όπου ο γιος του πρωθυπουργού πανηγυρίζει. Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Η μαρία σάκκαρη, κόρη της επίσης σπουδαίας παίκτριας του τένις αγγελική κανελλοπούλου, μετακόμισε στα 18 της χρόνια στη βαρκελώνη όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Η μαρία σάκκαρη πανηγύρισε χθες μία σπουδαία νίκη στο roland garros και σφράγισε την ο γιος του πρωθυπουργού κι η μαρία σάκκαρη είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, με την νεαρή. Είχε, όμως, έναν επιπλέον λόγο να είναι ευχαριστημένη με την πορεία της στο χωμάτινο σλαμ.

    Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια.

    Mιλώντας στο sdna, η μαρία σάκκαρη κράτησε χαμηλά τους τόνους εν όψει ημιτελικών του roland garros. Η μαρία σάκκαρη, κόρη της επίσης σπουδαίας παίκτριας του τένις αγγελική κανελλοπούλου, μετακόμισε στα 18 της χρόνια στη βαρκελώνη όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Η σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του roland garros, φέρνει στην ελληνίδα αθλήτρια κι ένα μεγάλο ποσό ως χρηματικό… Μετά την νίκη της επί της σοφία κένιν. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Η μαρία σάκκαρη μόλις έχει γράψει ιστορία και οι κάμερες εστιάζουν στον πάγκο της, όπου ο γιος του πρωθυπουργού πανηγυρίζει. Ιστορία γράφει η μαρία σάκκαρη στο παρίσι, καθώς έγινε η πρώτη ελληνίδα τενίστρια που κατάφερε να προκριθεί στην. Συνέντευξη μαρίας σάκκαρη στο tennisnews.gr. Είναι απόγευμα της περασμένης δευτέρας και με αυτό τον τρόπο. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Υπέροχη σάκκαρη στα ημιτελικά του άμπου ντάμπι. Η μαρία σάκκαρη πανηγύρισε χθες μία σπουδαία νίκη στο roland garros και σφράγισε την ο γιος του πρωθυπουργού κι η μαρία σάκκαρη είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, με την νεαρή. Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε.

    Παρακολουθήστε live την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Η σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του roland garros, φέρνει στην ελληνίδα αθλήτρια κι ένα μεγάλο ποσό ως χρηματικό… Ιστορία γράφει η μαρία σάκκαρη στο παρίσι, καθώς έγινε η πρώτη ελληνίδα τενίστρια που κατάφερε να προκριθεί στην. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια.

    Εντυπωσιακή η Μαρία Σάκκαρη, «καθάρισε» την Οσάκα
    Εντυπωσιακή η Μαρία Σάκκαρη, «καθάρισε» την Οσάκα from www.ieidiseis.gr
    Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε. Το 2017 επέστρεψε στην αθήνα. Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με την ερτ, η σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο παιχνίδι επιβάλλοντας τον ρυθμό της απέναντι στην. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. H μαρία σάκκαρη κατόρθωσε για ακόμη μια φορά να μας κάνει υπερήφανους και να αποδείξει ότι με επιμονή και στοχοπροσήλωση πολλά μπορούν να επιτευχθούν. Μετά την νίκη της επί της σοφία κένιν.

    Όλα τα άρθρα για μαρία σάκκαρη από το gazzetta.gr | μάθε τα τελευταία αθλητικά νέα για όλα τα σπορ από την ελλάδα και τον κόσμο!

    Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Mιλώντας στο sdna, η μαρία σάκκαρη κράτησε χαμηλά τους τόνους εν όψει ημιτελικών του roland garros. Ο κωνσταντίνος μητσοτάκης και η μαρία σάκκαρη φέρονται να είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και ο γιος του πρωθυπουργού τη στηρίζει με την παρουσία του στο roland garros. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Η σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του roland garros, φέρνει στην ελληνίδα αθλήτρια κι ένα μεγάλο ποσό ως χρηματικό… Η μαρία σάκκαρη διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και προελαύνει στο παρίσι, παίζοντας υψηλού επιπέδου τένις στα κορτ του roland garros, στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη και τα αποτελέσματα του αγώνα. Σύμφωνα με την ερτ, η σάκκαρη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο παιχνίδι επιβάλλοντας τον ρυθμό της απέναντι στην. «πέταξε» εκτός την κένιν και έγραψε ιστορία (vids). Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελικό grand slam και πλέον αποτελεί την πρώτη ελληνίδα που περνά σε προημιτελικά του απλού γυναικών στην ιστορία. Το 2017 επέστρεψε στην αθήνα.

    Το 2017 επέστρεψε στην αθήνα. Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελικό grand slam και πλέον αποτελεί την πρώτη ελληνίδα που περνά σε προημιτελικά του απλού γυναικών στην ιστορία. Η σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του roland garros, φέρνει στην ελληνίδα αθλήτρια κι ένα μεγάλο ποσό ως χρηματικό… Η μαρία σάκκαρη με την πρόκρισή της στις «8» του roland garros συγκέντρωσε για ακόμη μία φορά τα βλέμματα του αθλήματος για τις επιδόσεις της. Ο κωνσταντίνος μητσοτάκης και η μαρία σάκκαρη φέρονται να είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και ο γιος του πρωθυπουργού τη στηρίζει με την παρουσία του στο roland garros.

    H ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ… ΞΑΝΑ REPLAY BRAND AMBASSADOR! - Fashion Box ΕΛΛΑΣ
    H ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ… ΞΑΝΑ REPLAY BRAND AMBASSADOR! - Fashion Box ΕΛΛΑΣ from fashionbox.gr
    Η μαρία σάκκαρη διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και προελαύνει στο παρίσι, παίζοντας υψηλού επιπέδου τένις στα κορτ του roland garros, στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτη. Γεννήθηκε στις 25 ιουλίου 1995 στην αθήνα. Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελικό grand slam και πλέον αποτελεί την πρώτη ελληνίδα που περνά σε προημιτελικά του απλού γυναικών στην ιστορία. Mιλώντας στο sdna, η μαρία σάκκαρη κράτησε χαμηλά τους τόνους εν όψει ημιτελικών του roland garros. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Η μαρία σάκκαρη, κόρη της επίσης σπουδαίας παίκτριας του τένις αγγελική κανελλοπούλου, μετακόμισε στα 18 της χρόνια στη βαρκελώνη όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Είχε, όμως, έναν επιπλέον λόγο να είναι ευχαριστημένη με την πορεία της στο χωμάτινο σλαμ. Εντυπωσιακή για ακόμα μια αναμέτρηση η ελληνίδα τενίστρια καθώς τη δευτέρα (7/6) πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο roland garros και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε.

    H μαρία σάκκαρη κατόρθωσε για ακόμη μια φορά να μας κάνει υπερήφανους και να αποδείξει ότι με επιμονή και στοχοπροσήλωση πολλά μπορούν να επιτευχθούν.

    Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελικό grand slam και πλέον αποτελεί την πρώτη ελληνίδα που περνά σε προημιτελικά του απλού γυναικών στην ιστορία. Ο κωνσταντίνος μητσοτάκης και η μαρία σάκκαρη φέρονται να είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και ο γιος του πρωθυπουργού τη στηρίζει με την παρουσία του στο roland garros. Η σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του roland garros, φέρνει στην ελληνίδα αθλήτρια κι ένα μεγάλο ποσό ως χρηματικό… H μαρία σάκκαρη κατόρθωσε για ακόμη μια φορά να μας κάνει υπερήφανους και να αποδείξει ότι με επιμονή και στοχοπροσήλωση πολλά μπορούν να επιτευχθούν. Η μαρία σάκκαρη διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και προελαύνει στο παρίσι, παίζοντας υψηλού επιπέδου τένις στα κορτ του roland garros, στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτη. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Είναι απόγευμα της περασμένης δευτέρας και με αυτό τον τρόπο. Η μαρία σάκκαρη είναι ελληνίδα αθλήτρια της αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Η μαρία σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά. Γεννήθηκε στις 25 ιουλίου 1995 στην αθήνα. Η ελληνίδα τενίστρια δεν σταματάει να γράφει ιστορία, καθώς νίκησε και την ίγκα σβίατεκ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του γαλλικού open 09.06.2021, sputnik ελλάδα. Ήττα για την σάκκαρη στα ημιτελικά από την αζαρένκα. Συνέντευξη μαρίας σάκκαρη στο tennisnews.gr.

    0 Response to "Μαρία Σακκαρη"

    Đăng nhận xét

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close